Czekoladowe fontanny Chocalo

        Fontanny czekoladowe Chocalo, to profesjonalne urządzenia do zastosowań w gastronomii. Cechują się dobrą jakością wykonania przy stosunkowo niewysokiej cenie.
Fontanny posiadają nastawny termostat do sterowania podgrzewaniem oraz dwa niezależne włączniki regulujące działanie całego urządzenia. Podczas pracy można ustawić samo podgrzewanie lub podgrzewanie i płynięcie. Regulowane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, żeby czekolada spływała równomiernie z każdej strony.
       Przystosowane są do nieprzerwanej, wielogodzinnej pracy. Odkręcana kolumna oraz misa znacznie ułatwiają transport oraz czyszczenie fontann.

Czekoladowa fontanna Chocalo 60 cm
Inna nazwa handlowa: Choco Silver

Szczegóły - kliknij TUTAJ




Cena: 1520 zł. netto (1869,60 zł. brutto)
GRATIS - 5 kg czekolady



Czekoladowa fontanna Chocalo 80 cm
Inna nazwa handlowa: Choco Platinium

Szczegóły - kliknij TUTAJ




Cena: 2190 zł. netto (2693,70 zł. brutto)
GRATIS - 7,5 kg czekolady



Czekoladowa fontanna Chocalo 102 cm

Szczegóły - kliknij TUTAJ




Cena: 4290 zł. netto (5276,70 zł. brutto)
GRATIS - 15 kg czekolady









Plusy fontann Chocalo:
- niska waga urządzeń
- odkręcana misa dolna
- kolumna mocowana na gwint
- przystępna cena

Minusy fontann Chocalo:
- kaskady/talerze na stałe mocowane do kolumny
- wykonane z cienkowarstwowej blachy
- brak skrzyni transportowej


                             Kliknij i pobierz cennik fontann - cennikfontanny.pdf